Vi söker två resande säljare

tisdag 4 oktober 2022
Har du B-körkort, älskar att resa och är lite av ett socialt geni? Då kanske du är vår nya säljare! Nic Sweden söker TVÅ nya resande säljare, eller Sales Representative som din titel kommer att bli.
Du vaknar, gör morgonbestyren och drar i väg med Nic-bilen. I bagageutrymmet har du massor av prover, i hjärnan massor av idéer att dela med dig av. Idag har du flera kundbesök inbokade, och kanske hinner du med ett par spontana påhälsningar om du har tur. Under dagen delar du med dig av både prover och idéer, föreslår nya produkter och förslag på hur kunderna kan utveckla sin verksamhet, sälja mer och ta menyerna till nästa nivå.
 
Ungefär så ser en vanlig dag som Sales Representative ut hos oss på Nic. Naturligtvis händer andra roliga saker också, men till största del kommer du resa runt i Sverige och träffa glada glasskioskägare.

Nic – Sweden AB

Vi är Nordens ledande expert på glasstillbehör och arbetar hela tiden med ett tydligt syfte: att leverera glädjestunder och enastående glassupplevelser för våra kunder, partners och konsumenter.

Nic – Sweden AB ägs av Orkla-koncernen och är en del av Orkla Sweet Ingredients (OSI), alltså ett av Orklas affärsområden. OSI omsätter idag cirka 2,5 miljarder kronor och har all konceptutveckling, försäljning och lager i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Belgien och Nederländerna.

Som grädde på moset, eller förlåt, toppingen på glassen, är vi belägna i mysiga Dala-Järna i Dalarna, en fantastisk ort med oändliga möjligheter till ett aktivt och naturnära fritidsliv.

Rollen

I den här rollen blir du en viktig representant för företagets verksamhet eftersom du träffar och bygger relationer med företagets såväl befintliga som potentiella kunder. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består främst av kundbesök till befintliga och potentiella kunder men även ordermottagning.

I rollen som Sales Representative ingår du i vårt försäljningsteam och är med och bidrar till och förmedlar den glädje och passion som Nic (OSI) står för. Delivering Delights Together är vårt mantra, något som återspeglar sig både i vårt arbete och vår gemenskap.

Några av dina roliga arbetsuppgifter

Som säljare hos oss får du:
 • Resa runt och besöka och skapa relationer med befintliga och potentiella kunder.
 • Se dig själv som en företagsutvecklare för våra kunder.
 • Arbeta strukturerat med planering och återrapportering dagligen i vårt CRM-system.
 • Under olika perioder av året administrera bl.a. ordermottagning och kundservice.

Är du den vi letar efter?

För att passa och göra succé i rollen tror vi att du är en positiv person som är van att leverera service på hög nivå. Du älskar att resa (det kommer du göra ofta), har lätt att ta kontakt med människor och är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Att arbeta med dator och telefon är en självklarhet för dig.
För att må riktigt bra på det här jobbet tror vi att du trivs att arbeta ensam. I och med många resor och eventuellt hemmakontor kommer självständigt arbete att bli en stor del av din vardag.Krav

Vi vill att du:

 • Har B-körkort.
 • Har hög social förmåga.
 • Är relationsskapande.
 • Är målinriktad.
 • Är strukturerad.
 • Är initiativtagande.
 • Anser att arbete med olika IT-system är naturlig del av jobbet.

Anställningen

Som anställd hos Nic – Sweden AB har du (förutom tillgång till mjukglassmaskin och grymma kollegor) en rad förmåner. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och inleds med provanställning.Placeringsort
Eftersom en stor del av ditt arbete kommer att innefatta resor i södra Sverige ser vi gärna att du bor i/omkring Halmstad, Göteborg eller Helsingborg, men det går lika bra att utgå från södra östkusten (Stockholm och neråt).

Ansökan

Bifoga CV och ett personligt brev. Vi ser med fördel att det personliga brevet lämnas in som video. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta våra Area Sales Manager Jessica Geidnert, jessica.geidnert@nicice.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökan via mail.
 
Vi ser framemot din ansökan!
 
Ansök här: Två resande säljare för Nic - Sweden AB