Tripple


- Ett nytt sätt att servera mjukglass!

Tripple är ett nytt koncept på den nordiska marknaden och kommer från Nic Holland.
Med hjälp av en strylla och en våffla gör man en läcker glass, uppbyggd av olika lager av mjukglass, Nic topping och Nic strössel. Det blir makalöst gott och variationerna är oändliga!

Så här gör du en Tripple:

1. Fyll våfflan (art 83-468) med Hard Chocolate-topping och sedan med mjukglass nästan upp till kanten.
2. Tryck ner glassen lite och tillsätt strössel med hjälp av en sked
3. Fyll på med mjukglass så att stryllan fylls ordentligt och du får en vacker topp på mjukglassen.
4. Dekorera glassen med Nic-strössel och/eller Nic topping.
5. Redo att servera!



Serveringsförslag!

För att göra det lättare för kunden att välja presenterar vi olika serveringsförslag.


Tripple Oreo


Ingredienser:
Hård choklad topping
Oreo strössel,
chocolate mini fudge,
Kola topping



Tripple salt karamell


Ingredienser:
Hård choklad topping
Salta kolapärlor,
Caramel mini fudge,
Salt kola topping


Tripple salt lakrits


Ingredienser:
Salt lakrits flakes
Hallon/lakrits fudge,
Salt lakrits topping



Tripple Daim


Ingredienser:                        
Hård choklad topping
Daim strössel
Hackade hasselnötter
Choklad topping


Ladda ner högupplöst bild


Tripple kids


Ingredienser:          
Hård choklad topping
Mini marshmallows
Hallonpärlor
Blå pärlor
Hallon topping

Ladda ner högupplöst bild


Tripple Oranage


Ingredienser:
Hård choklad topping
Mini jelly slices
Apelsinpärlor
Apelsin topping


Ladda ner högupplöst bild

Laddar
Laddar