Vinn en årsförbrukning av Ballerinatopping

söndag 13 juni 2021


Tävlingen arrangeras av Nic Sverige, Storbyvägen 7, 786 71 Dala-Järna. Org nr. 556255-2645. Tel 0281 59 49 00 (Nic Sverige kundservice, öppet mån-fre 07:30 - 16:30).

Tävlingen startar den 13-06-21 och avslutas den 20-06-21 kl. 23:59. Tävlingen avslutas vid midnatt och vinnare kontaktas under nästkommande vecka (senast den 23-06-21)

Anställda, berörda samarbetspartners eller familjemedlemmar till anställda hos Nic Sverige får ej delta i tävlingen.

För att delta i tävlingen behöver du vara 18 år fyllda och bosatt i Sverige.

SÅ HÄR TÄVLAR DU

  • Gå in på Ballerinas Instagram-profil, @nicice_sverige
  • Följ Nic Sveriges Instagramkonto
  • Gilla tävlingsinlägget
  • Tagga din favoritglasskiosk/café + två vänner som du vill dela vinsten med
  • Klart! När du har skickat din kommentar med dina taggningar så är du med och tävlar om 10 flaskor Ballerinatopping.
3 vinnare kommer att lottas fram.

Vinnarna kommer att kontaktas efter tävlingens avslutande genom ett DM från Nic Sveriges Instagram-profil (nicice_sverige). Därefter kontaktar vinnarna Nic Sverige genom ett direktmeddelande på Instagram med de kontakt- och adressuppgifter som efterfrågas för att Nic Sverige ska kunna administrera och leverera vinsterna.

OBS! Om eventuell vinnare inte återkopplar med sina kontakt- och adressuppgifter innan den 23-06-21 har Nic Sverige möjlighet att välja en ny vinnare.

PRISER OCH VINNARE

Totalt 30 st förpackningar av Nic Ballerinatopping kommer att tävlas ut.
3 st vinnare kommer att vinna 10 förpackningar var.

VILLKOR

Genom att publicera din kommentar godkänner du våra tävlingsvillkor.

Vid eventuell vinst ger vinnaren sitt samtycke till att vi samlar in personuppgifter i form av namn, adress, email och telefonnummer i syfte att göra ett utskick av tävlingspriset. Ingen personlig information från tävlingen kommer att sparas eller delas för kommersiella ändamål, inte heller lämnas ut till tredje part.

Vinnarna dras av representanter från Nic Sverige och kontaktas via direktmeddelande på Instagram med kommentar på ditt tävlingsbidrag. Juryns beslut kan ej överklagas.

Som tävlingsdeltagare har du rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om dig, och vi kommer att på begäran rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. För att göra detta kontakta tävlingsarrangören enligt ovan. För mer information kring Ballerinas policy för hantering av personlig data, besök https://www.orkla.com/legal/se/sekretess-och-integritet/.

Vinsten har ett värde upp till 1290 kronor (+ moms). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten är personlig och kan inte bytas mot pengar eller överlåtas.

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad eller förknippad med Facebook eller Instagram.

Kom ihågatt följa oss på Facebook och Instagram.

Stort lycka till!