Vinn ett kit med våra topping- och strösselfavoriter!

tisdag 17 augusti 2021

TÄVLINGSREGLER - SOMMARKIT

Tävlingen arrangeras av Nic Sverige, Storbyvägen 7, 786 71 Dala-Järna. Org nr. 556255-2645. Tel 0281 59 49 00 (Nic Sverige kundservice, öppet mån-fre 07:30 - 16:30).
Tävlingen startar den 17-08-21 och avslutas den 23-08-21 kl. 23:59. Tävlingen avslutas vid midnatt och vinnare kontaktas under samma vecka (senast den 27-08-21)
Anställda, berörda samarbetspartners eller familjemedlemmar till anställda hos Nic Sverige får ej delta i tävlingen.

För att delta i tävlingen behöver du vara 18 år fyllda och bosatt i Sverige.

SÅ HÄR TÄVLAR DU

  1. Gå in på Nic Sveriges Instagram-profil, @nicice_sverige
  2. Följ Nic Sveriges Instagramkonto
  3. Gilla tävlingsinlägget
  4. Berätta vilken som är din topping och/eller strösselfavorit och tagga två vänner som du vill bjuda på glasskalas!
  5. Klart! När du har skickat din kommentar med dina taggningar så är du med och tävlar om ett sommarkit med några av våra topping- och strösselfavoriter.
2 vinnare kommer att lottas fram på Instagram.

Vinnarna kommer att kontaktas efter tävlingens avslutande genom ett DM från Nic Sveriges Instagram-profil (@nicice_sverige). Därefter kontaktar vinnarna Nic Sverige genom ett direktmeddelande på Instagram med de kontakt- och adressuppgifter som efterfrågas för att Nic Sverige ska kunna administrera och leverera vinsterna.

OBS! Om eventuell vinnare inte återkopplar med sina kontakt- och adressuppgifter innan den 29-08-21 har Nic Sverige möjlighet att välja en ny vinnare.

PRISER OCH VINNARE

Totalt 2 kit med några av våra topping- och strösselfavoriter kommer att tävlas ut.

2 st vinnare kommer att vinna 1 kit var.

VILLKOR

Genom att publicera din kommentar godkänner du våra tävlingsvillkor.

Vid eventuell vinst ger vinnaren sitt samtycke till att vi samlar in personuppgifter i form av namn, adress, email och telefonnummer i syfte att göra ett utskick av tävlingspriset. Ingen personlig information från tävlingen kommer att sparas eller delas för kommersiella ändamål, inte heller lämnas ut till tredje part.

Vinnarna dras av representanter från Nic Sverige och kontaktas via direktmeddelande på Instagram. Juryns beslut kan ej överklagas.

Som tävlingsdeltagare har du rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om dig, och vi kommer att på begäran rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. För att göra detta kontakta tävlingsarrangören enligt ovan. För mer information kring Nic Sveriges policy för hantering av personlig data, besök: nicice.se/gdpr

Vinsten har ett värde upp till 690 kronor (+ moms). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten är personlig och kan inte bytas mot pengar eller överlåtas.

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad eller förknippad med Facebook eller Instagram.

Glöm inte att följa oss på https://www.facebook.com/nicice_sverige och https://www.instagram.com/nicice_sverige. Stort lycka till!