Raspberry rush
Ingredienser
- Sorbetglas
- 2 Kulor skopglass
- Nic Hallontopping
- Nic Chokladtopping
- Färska hallon
- Vispad grädde
Gör så här
1. Börja med att lägga några hallon i botten på glaset.2. Ringla lite Nic hallontopping över bären och skopa sedan i glassen.
3. Lägg på en klick vispad grädde över glassen och avsluta med att ringla sedan Nic chokladtopping över uppläggningen.
4. Dekorera med några hallon och eventuellt en kvist citronmeliss, servera sedan med en sorbetsked.
Raspberry rush
Ingredienser
- Sorbetglas
- 2 Kulor skopglass
- Nic Hallontopping
- Nic Chokladtopping
- Färska hallon
- Vispad grädde
Gör så här
1. Börja med att lägga några hallon i botten på glaset.2. Ringla lite Nic hallontopping över bären och skopa sedan i glassen.
3. Lägg på en klick vispad grädde över glassen och avsluta med att ringla sedan Nic chokladtopping över uppläggningen.
4. Dekorera med några hallon och eventuellt en kvist citronmeliss, servera sedan med en sorbetsked.
Storbyvägen 7 | 786 71 | Dala-Järna
Telefon: +46 281 59 49 00
Epost: info@nicice.se