Överst pĂ„ sidan

Organisera din
glasskiosk som ett proffs

Praktiska tips och tricks

Att ha en vÀlorganiserad kiosk Àr en nyckel till en framgÄngsrik glassverksamhet. PÄ Nic Sweden har vi allt du behöver för att skapa en effektiv och inbjudande arbetsmiljö. HÀr Àr nÄgra tips och produkter som kan hjÀlpa dig att organisera din kiosk pÄ bÀsta sÀtt.

1

Optimera arbetsytan

En vÀlplanerad arbetsyta gör det lÀttare att arbeta snabbt och effektivt. Se till att ha alla verktyg och ingredienser nÀra till hands. Vi erbjuder praktiska förvaringslösningar som skopor, korgar och behÄllare som hjÀlper dig att hÄlla ordning pÄ dina tillbehör och ingredienser.

2

AnvÀnd etiketter och mÀrkning

Genom att mÀrka dina produkter och förvaringsutrymmen kan du snabbt hitta det du behöver. AnvÀnd etiketter för att organisera strössel, topping och andra tillbehör. Detta sparar tid och minskar risken för misstag.

3

Skapa ett logiskt arbetsflöde

Planera din arbetsyta sÄ att du har ett logiskt arbetsflöde. Placera de mest anvÀnda verktygen och ingredienserna inom rÀckhÄll och skapa en tydlig vÀg frÄn förberedelse till servering.

4

Paketera glassmenyer

Paketera och sÀlj fÀrdiga glassmenyer, detta ger inte bara högre marginaler utan gör dessutom arbetet smidigare och mer tidseffektivt för personalen.

5

HÄll rent och snyggt

En ren och snygg kiosk Àr inte bara trevlig för kunderna, utan ocksÄ för dig som arbetar dÀr. Se till att regelbundet rengöra arbetsytor och verktyg. TÀnk pÄ att Àven maskiner (mjukglassmaskin, slushmaskin etc) ska rengöras och servas enligt schema.

6

Bli medlem i Nic Club

Som medlem i Nic Club fÄr du tillgÄng till de bÀsta erbjudandena och smarta verktyg som underlÀttar din vardag. Prenumerera pÄ Nicspirationsbrevet för att fÄ inspiration, tips och trix direkt i din inkorg.

Kontakta oss

Vill du fÄ fler tips om du hur organiserar just din kiosk?
Kontakta oss!
0281-59 49 00 | info@nicice.se

Organisera din
glasskiosk som ett proffs

Praktiska tips och tricks

Att ha en vÀlorganiserad kiosk Àr en nyckel till en framgÄngsrik glassverksamhet. PÄ Nic Sweden har vi allt du behöver för att skapa en effektiv och inbjudande arbetsmiljö. HÀr Àr nÄgra tips och produkter som kan hjÀlpa dig att organisera din kiosk pÄ bÀsta sÀtt.

1

Optimera arbetsytan

En vÀlplanerad arbetsyta gör det lÀttare att arbeta snabbt och effektivt. Se till att ha alla verktyg och ingredienser nÀra till hands. Vi erbjuder praktiska förvaringslösningar som skopor, korgar och behÄllare som hjÀlper dig att hÄlla ordning pÄ dina tillbehör och ingredienser.

2

AnvÀnd etiketter och mÀrkning

Genom att mÀrka dina produkter och förvaringsutrymmen kan du snabbt hitta det du behöver. AnvÀnd etiketter för att organisera strössel, topping och andra tillbehör. Detta sparar tid och minskar risken för misstag.

3

Skapa ett logiskt arbetsflöde

Planera din arbetsyta sÄ att du har ett logiskt arbetsflöde. Placera de mest anvÀnda verktygen och ingredienserna inom rÀckhÄll och skapa en tydlig vÀg frÄn förberedelse till servering.

4

Paketera glassmenyer

Paketera och sÀlj fÀrdiga glassmenyer, detta ger inte bara högre marginaler utan gör dessutom arbetet smidigare och mer tidseffektivt för personalen.

5

HÄll rent och snyggt

En ren och snygg kiosk Àr inte bara trevlig för kunderna, utan ocksÄ för dig som arbetar dÀr. Se till att regelbundet rengöra arbetsytor och verktyg. TÀnk pÄ att Àven maskiner (mjukglassmaskin, slushmaskin etc) ska rengöras och servas enligt schema.

6

Bli medlem i Nic Club

Som medlem i Nic Club fÄr du tillgÄng till de bÀsta erbjudandena och smarta verktyg som underlÀttar din vardag. Prenumerera pÄ Nicspirationsbrevet för att fÄ inspiration, tips och trix direkt i din inkorg.

Kontakta oss

Vill du fÄ fler tips om du hur organiserar just din kiosk?
Kontakta oss!
0281-59 49 00 | info@nicice.se