Nic pajas
Ingredienser
- Era Bägare
- Mjukglass
- 1 Kula skopglass
- Grandstrut
- Nic Jordgubbspärlor
- Nic Tutti Fruttitopping
- Nic Chokladlinser
- Nic Kulörtströssel
Gör så här
1. Portionera lagom mängd mjukglass i bägaren så att man får plats med en kula skopglass.2. Strö över förslagsvis NIC Jordgubbspärlor och ringla NIC tuttifrutti topping över mjukglassen.
3. Lägg en kula skopglass ovanpå mjukglassen.
4. Skapa en figur med hjälp av NIC Chokladlinser till en gubbe.
5. Tryck fast en Grandstrut till hatt på gubben som du rullat i NIC Kulört strössel.
Tips! För att få strösslet att fästa bättre på struten doppa den i ett vispat ägg.
Nic pajas
Ingredienser
- Era Bägare
- Mjukglass
- 1 Kula skopglass
- Grandstrut
- Nic Jordgubbspärlor
- Nic Tutti Fruttitopping
- Nic Chokladlinser
- Nic Kulörtströssel
Gör så här
1. Portionera lagom mängd mjukglass i bägaren så att man får plats med en kula skopglass.2. Strö över förslagsvis NIC Jordgubbspärlor och ringla NIC tuttifrutti topping över mjukglassen.
3. Lägg en kula skopglass ovanpå mjukglassen.
4. Skapa en figur med hjälp av NIC Chokladlinser till en gubbe.
5. Tryck fast en Grandstrut till hatt på gubben som du rullat i NIC Kulört strössel.
Tips! För att få strösslet att fästa bättre på struten doppa den i ett vispat ägg.
Storbyvägen 7 | 786 71 | Dala-Järna
Telefon: +46 281 59 49 00
Epost: info@nicice.se