MEC3 Soffice 3 kg

Artikelnummer 06071
Produkt som förbättrar strukturen på gelato. (ger en mer fin och mjuk struktur) Dosering: 30 - 60 gr/1000 gr vit bas. Byt ut samma mängd socker i receptet. För kall & varm process. För smaker som tenderar att hårdna (nöt, choklad) Endast beställningsvara utifrån avtal med kund. För recept och
Denna produkt kan inte beställas för tillfället.
Beskrivning
Produkt som förbättrar strukturen på gelato. (ger en mer fin och mjuk struktur) Dosering: 30 - 60 gr/1000 gr vit bas. Byt ut samma mängd socker i receptet. För kall & varm process. För smaker som tenderar att hårdna (nöt, choklad) Endast beställningsvara utifrån avtal med kund. För recept och använding, kontakta ansvarig för gelato på Nimatopaal.
Specifikationer
Antal/förp 1
Antal per kartong 4
Antal per pall 0
    Laddar
    Laddar