Luxury cherry
Ingredienser
- 3 Kulor vaniljglass
- 1-2 dl Mjölk
- Nic Noisettetopping
- 1/2-1 Msk Nic Pistagesirup
- Vispad grädde
- Pistagenötter
- Milkshakeglas
- Skedsugrör
Gör så här
1. Fyll en bägare med två olika smaker på glassen. Var noga med att lägga plast mellan bägaren och glassen så du lätt får ur den igen, ställ i frysen och låt stelna.2. Ringla Hard Chocolate på ett bakplåtspapper, ställ i frysen och låt stelna.
3. Lägg upp glassen på fatet, dekorera med hard chocolate kreationen, färska hallon och citronmeliss.
4. Avsluta med att lägga Körsbärstopping på sidan av glassen.
Luxury cherry
Ingredienser
- 3 Kulor vaniljglass
- 1-2 dl Mjölk
- Nic Noisettetopping
- 1/2-1 Msk Nic Pistagesirup
- Vispad grädde
- Pistagenötter
- Milkshakeglas
- Skedsugrör
Gör så här
1. Fyll en bägare med två olika smaker på glassen. Var noga med att lägga plast mellan bägaren och glassen så du lätt får ur den igen, ställ i frysen och låt stelna.2. Ringla Hard Chocolate på ett bakplåtspapper, ställ i frysen och låt stelna.
3. Lägg upp glassen på fatet, dekorera med hard chocolate kreationen, färska hallon och citronmeliss.
4. Avsluta med att lägga Körsbärstopping på sidan av glassen.
Storbyvägen 7 | 786 71 | Dala-Järna
Telefon: +46 281 59 49 00
Epost: info@nicice.se