Lediga jobb


LAGERARBETARE/LOGISTIKUTVECKLARE

Vi söker nu en medarbetare till vår logistikgrupp i Dala-Järna varifrån vi bearbetar hela Nordiska marknaden. Arbetsuppgifterna består av lagerarbete; lossa, lasta och plocka order. Men du är även den hos oss som kommer att få arbeta med att utveckla vår lagerlogistik så att vi står väl rustade att möta framtiden – utmana, strukturera och planera vår logistik för högsta möjliga effektivitet och servicegrad.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från logistik/lager och vi söker dig som är mogen, nyfiken och ser utmaningar som positivt.
Truckförarbevis meriterande men inget krav.
Arbetstid: Tjänsten avser heltid med 6 månaders provanställning.
Tillträde till tjänsten efter överenskommelse under början av 2021.
Vänligen sänd din ansökan till oss snarast via mail eller post - dock senast 24 Januari då ansökningar utvärderas löpande.

Märk ansökan ”LOGISTIKUTVECKLARE”
Mail: hr@nimatopaal.se
Post: NIMATOPAAL AB
Att: Jan Tolfsson
Storbyvägen 7
786 71 Dala-Järna
För vidare upplysningar kontakta Jan Tolfsson på telefon 0281-59 49 04 alt 070-606 09 55 eller mail: jan.tolfsson@nicice.comKVALITETSADMINISTRATÖR

Vi söker nu en Kvalitetsadministratör till vårt Produkt-team i Dala-Järna. Arbetsuppgifterna består främst av att utarbeta, kontrollera och justera dokument och system i enlighet med rådande krav/riktlinjer för branschen samt för vårt produktsortiment. Vid behov kommer du även att bistå med övriga administrativa tjänster inom företaget.

Vi söker dig som är strukturerad, har detaljsinne likväl som ett helhetsperspektiv på en process samt är intresserad av produkters ingredienser och material. Då du i din tjänst kommer ha många kontaktytor behöver du vara kommunikativ med goda kunskaper i svenska samt engelska.
Arbetstid: Tjänsten avser 50 % med ev. möjlighet till utökad tjänst, beroende på företagets utveckling framöver. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Tillträde till tjänsten under början av 2021/efter överenskommelse.
Vänligen sänd din ansökan snarast, via mejl eller post - dock senast 24 januari då ansökningar utvärderas löpande.

Märk ansökan ”KVALITETSADMINISTRATÖR”
Mail: hr@nimatopaal.se
Post: NIMATOPAAL AB
Att: Jessica Brännkärr Storbyvägen 7
786 71 Dala-Järna
För vidare upplysningar kontakta
Jessica Brännkärr på telefon 0281-59 49 18
alt. 073 - 037 31 79 eller
mail: jessica.brannkarr@nicice.seLaddar
Laddar