Lediga jobb

Se våra lediga tjänster nedan.

Key Account Manager

Nimatopaal AB förstärker sitt säljteam och söker Key Account Manager.

Arbetsuppgifterna består främst av samordnings- och utvecklingsansvar för ett antal nyckelkunder i Sverige samt vara kundens språkrör in mot vårt företag. Att kontinuerligt och medvetet arbeta för att kundrelationen stärks. Ett långsiktigt tänkande är viktigt. Tjänsten innefattar även avtalshantering och förhandling mot de nyckelkunder som du tilldelas.

Vi lägger stor vikt vid personlighet och söker dig som är driven och utåtriktad men likväl strukturerad och service minded. Då du i din tjänst kommer ha många kontaktytor behöver du vara kommunikativ med goda kunskaper i svenska samt engelska. Tjänsten innebär mycket resor under stora delar av året.

Arbetstid: Tjänsten avser 100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Tillträde till tjänsten omgående efter överenskommelse.
Vänligen sänd din ansökan snarast, via mejl eller post - dock senast 30 april då ansökningar utvärderas löpande.
För vidare upplysningar kontakta Jessica Geidnert på telefon 0281 59 49 11

Mail
hr@nimatopaal.se
Post
NIMATOPAAL AB
ATT: Jessica Geidnert
Storbyvägen 7
786 71 Dala-Järna

Nimatopaal AB

Nimatopaal AB är ett helägt dotterbolag till Idun A/S Norge som i sin tur har Orkla ASA som moderbolag. Vi är specialiserade på tillbehör och ingredienser för glass.

Som en del av Nic-gruppen, marknadsför och distribuerar vi konceptet Nic Glasstillbehör till hela Norden. Nimatopaal är beläget i Dala-Järna och har idag en omsättning på ca. 120 msek.

Nic-gruppen består idag av 14 bolag, både Sales & Distribution samt producerande enheter, och har en total omsättning på ca. 1500 msek.