Vi söker säsongspersonal till vårt lager i Dala-Järna

måndag 16 januari 2023
Tycker du om att arbeta i ett litet team, är en hejare på att köra truck och packa pallar? Se hit! Nic Sweden söker säsongsarbetare till lagret i Dala-Järna varifrån vi bearbetar hela den nordiska marknaden. Sommaren är vår viktigaste tid försäljningsmässigt och det är högt tryck på lagret. 

Har du hört talas om ett företag som har en mjukglassmaskin i källaren? Nu har du! På Nic gör vi allt vi kan för att sprida glädje i vardagen, både i vår egen och våra kunders och partners. Vi ringer i småfirarklockan när Mariann sålt sin första slush-maskin, Supply Chain-teamet fixar tulpaner till matsalsborden och på lunchrasten skyndar vi oss att äta så vi hinner med både en lunchpromenad och några omgångar rundpingis. 

Vi må vara ett gäng tävlingsdjävlar som huserar här i Dala-Järna, men vi tar hand om varandra. Eller som vår Product Development Manager Jessica säger, "Det är högt i tak och ett förlåtande klimat. Allas idéer är värda att testa och den gång man faller hjälper kollegorna en upp igen. Vi gläds tillsammans och är stolta över företaget vi representerar."

Nic – Sweden AB

Vi är Nordens ledande expert på glasstillbehör och arbetar hela tiden med ett tydligt syfte: att leverera glädjestunder och enastående glassupplevelser för våra kunder, partners och konsumenter. 

Nic Sweden ägs av Orkla-koncernen och är en del av Orkla Sweet Ingredients (OSI), alltså ett av Orklas affärsområden. OSI omsätter idag cirka 2,5 miljarder kronor och har all konceptutveckling, försäljning och lager i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Belgien och Nederländerna. 

Som grädde på moset, eller förlåt, toppingen på glassen, är vi belägna i mysiga Dala-Järna i Dalarna, en fantastisk ort med oändliga möjligheter till ett aktivt och naturnära fritidsliv.

Rollen

Vardagen som lagerarpersonal innebär, förutom orderhantering, även lastning/lossning av gods, städrutiner etc. Har du rätt profil kan du även få chansen att bidra i något av teamets alla projekt, eller utföra supportuppgifter till andra delar i gruppen och företaget.

Tjänsten består i huvudsak av orderplockning med truck, men innefattar även lastning/lossning av gods och lagervård. 

Är du den vi letar efter?

Vi söker dig som är engagerad och har en positiv inställning till arbete. Du har hög arbetsmoral och tar gärna ansvar. Innehav av truckkort A-B samt tidigare erfarenheter av lagerarbete med orderplock är meriterande.

Anställningen

Som anställd hos Nic – Sweden AB har du (förutom tillgång till mjukglassmaskin och grymma kollegor) en rad förmåner. Tjänsten är en visstidsanställning mars – augusti med introduktion till tjänsten i mitten av mars. 

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Operations Director Jan Tolfsson på jan.tolfsson@nicice.com eller 070-606 09 55. 

Skicka in din ansökan inkl. CV till hr@nimatopaal.se, märk din ansökan med ”säsongsanställning”. 

Vi ser framemot din ansökan!