Vi söker Junior marknadsassistent

torsdag 14 juli 2022

Vi söker dig som vill jobba extra med två extremt roliga saker, glass och digital marknadsföring. Låter det som något för dig? Ansök idag!

Är du minst 18 år och vill jobba med marknadsföring så har du kommit rätt. Vi på Nic Sweden söker nämligen en junior marknadsassistent från och med september. I rollen som marknadsassistent ingår du i vårt Marketing team och samarbetar tätt med vår Marketing manager Theres och Content creator Fredrik.

Rollen som marknadsassistent är tidsbegränsad och handlar framför allt om att flytta vår hemsida nicice.fi från sin nuvarande plattform till en ny. Detta kommer vara din främsta uppgift, men du kommer garanterat få göra annat roligt också.

Du anpassar dina arbetstider själv så rollen passar perfekt som ett extrajobb vid sidan av t.ex. studier.

Nic Sweden AB

Nic Sweden tillgodoser den svenska, norska och finska B2B-marknaden med en hel värld av härliga godsaker. Vi är faktiskt marknadsledande i Norden inom härliga godsaker-kategorin, alltså strössel, topping, glassvåfflor, slush och mycket mer. Vi tror enormt mycket på värdet av starka och hållbara relationer med våra anställda, partners och kunder och gör allt vi kan för att leverera nästa nivå av glassupplevelser, både idag och i morgon.

Nic Sweden ägs av Orkla-koncernen och är en del av Orkla Sweet Ingredients (OSI), alltså ett av Orklas affärsområden. OSI omsätter idag cirka 2,5 miljarder kronor och har all försäljning, lager och konceptutveckling i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Belgien och Nederländerna.

Erfarenhet och kunskap

Vi ser gärna att du har:
Lätt att förstå och lära dig nya saker.
Lätt att samarbeta med andra.
Tidigare erfarenhet av arbete med hemsidor på drag & drop-nivå.
God känsla för grafisk design.

Det är inget krav men meriterande om du har erfarenhet av Adobe InDesign och/eller Adobe Illustrator. Är du dessutom en fena på finska är det stort plus i kanten!

Anställningen

Omfattning: Ca. 8-16 timmar per vecka men kan variera.
Varaktighet: 12 september – 31 december, med möjlighet till förlängning.
Anställningsform: Projektanställning.
Ansökan: Skicka ett mail till theres.broberg@nicice.se där du beskriver vem du är, vad du har för styrkor och erfarenheter samt varför du anser att du är rätt för tjänsten. Vi behandlar ansökningar löpande så skicka ditt mail så snart som möjligt, men absolut senast 31 juli.