Nic Sverige söker inköpsansvarig

måndag 13 september 2021
Vi söker nu en medarbetare till vår inköpsorganisation i Dala-Järna varifrån vi bearbetar hela nordiska marknaden. Arbetet består av hela kedjan som ingår i inköpsprocessen – från prisförhandling, prognos, flödesplanering och operativt avrop. Vi ser även möjligheter att tjänsten kan utvecklas till att du även är del av en grupp av medarbetare från övriga NIC-bolag i Europa som arbetar med projekt kring strategiska inköp, produktutveckling och sourcing. Vi ser gärna att du har utbildning och/eller tidigare erfarenhet från logistik och inköp. Du kommer att ingå i Nimatopaals Distributionsteam där vi arbetar tätt tillsammans under såväl högsäsong som lågsäsong för att stötta vår säljavdelning för högsta möjliga servicegrad.

Vi söker dig som är metodisk, kommunikativ, noggrann och med hög social kompetens. Då flertalet leverantörer är utländska så ska du behärska engelska i såväl tal som skrift.

Arbetstid: Tjänsten avser heltid med 6 månaders provanställning. Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse under hösten 2021 (okt – dec).

Nimatopaal AB är ett helägt dotterbolag till Idun A/S Norge som i sin tur har Orkla ASA som moderbolag. Vi är specialiserade på tillbehör och ingredienser för glass och marknadsför och distribuerar, som en del av NIC-gruppen, konceptet NIC Glasstillbehör till hela Norden. Nimatopaal är beläget i Dala-Järna och har idag en omsättning på ca 110 msek. NIC-gruppen består idag av ett tjugotal bolag, både Sales & Distribution samt produktion, och har en omsättning på ca 2 miljarder.

Vänligen sänd din ansökan – personligt brev och CV - till oss snarast via mail. Dock senast 30 september då ansökningar utvärderas löpande.

Mail
hr@nimatopaal.se

För vidare upplysningar kontakta Jan Tolfsson
070-6060955
jan.tolfsson@nicice.se