HARD CHOCOLATE, topping, 0,9L

Artikelnummer 75-840
Hard Chocolate är en av våra populäraste toppingar som sensationellt stelnar på glassen. I vår strävan efter att bli palmoljefria har vi nu ersatt palmoljan i Hard chocolate med shea olja. Optimal temperatur är 22 grader. På lager och transport är temperaturen ofta lägre – produkten kan vara hård
Denna produkt kan inte beställas för tillfället.
Beskrivning
Hard Chocolate är en av våra populäraste toppingar som sensationellt stelnar på glassen. I vår strävan efter att bli palmoljefria har vi nu ersatt palmoljan i Hard chocolate med shea olja. Optimal temperatur är 22 grader. På lager och transport är temperaturen ofta lägre – produkten kan vara hård när den kommer till dig. Vårt tips! Lägg produkten i varmt vatten (max 40 grader). När produkten väl är uppvärmd, kommer den att behålla konsistensen (den kommer med andra ord inte bli hård igen så länge temperaturen hålls på 22 grader och över). Skaka flaskan innan användning - nu fungerar produkten precis som tidigare! Skakas innan användning.
Specifikationer
Antal/förp 1
Antal per kartong 6
Antal per pall 378
    Laddar
    Laddar