Glasskuber
Ingredienser
- 1 Valfritt fat
- Mjukglass
- Nic Hallontopping
- Nic Hard Chocolate
- Färska hallon
- Citronmeliss
Gör så här
1. Fyll upp silikonformar med mjukglass och ställ i frysen, låt stelna.2. Ringla hard chocolate på bakplåtspapper och ställ i frysen, låt stelna.
3. Lägg sedan upp kuberna av mjukglass på ett fat och dekorera med den stelnade Hard chocolate, bär och citronmeliss.
4. Avsluta med snyggt placerad Hallontopping på sidan.
Glasskuber
Ingredienser
- 1 Valfritt fat
- Mjukglass
- Nic Hallontopping
- Nic Hard Chocolate
- Färska hallon
- Citronmeliss
Gör så här
1. Fyll upp silikonformar med mjukglass och ställ i frysen, låt stelna.2. Ringla hard chocolate på bakplåtspapper och ställ i frysen, låt stelna.
3. Lägg sedan upp kuberna av mjukglass på ett fat och dekorera med den stelnade Hard chocolate, bär och citronmeliss.
4. Avsluta med snyggt placerad Hallontopping på sidan.
Storbyvägen 7 | 786 71 | Dala-Järna
Telefon: +46 281 59 49 00
Epost: info@nicice.se