Frozen dessert
Ingredienser
- 1 Valfritt fat
- 2-3 Kulor skopglass
- Nic Chokladrollo
- Nic Chokladtopping
- Färska hallon
- Citronmeliss
Gör så här
1. Fyll en bägare med kulglass enligt eget önskemål. Var noga med att lägga plast emellan glassen och bägaren så du får ur glassen igen. Låt stelna.2. Ringla chokladtopping över fatet och lägg på glassen.
3. Avsluta med att dekorera med chokladrollo, bär, citronmeliss och en apelsinskiva.
Frozen dessert
Ingredienser
- 1 Valfritt fat
- 2-3 Kulor skopglass
- Nic Chokladrollo
- Nic Chokladtopping
- Färska hallon
- Citronmeliss
Gör så här
1. Fyll en bägare med kulglass enligt eget önskemål. Var noga med att lägga plast emellan glassen och bägaren så du får ur glassen igen. Låt stelna.2. Ringla chokladtopping över fatet och lägg på glassen.
3. Avsluta med att dekorera med chokladrollo, bär, citronmeliss och en apelsinskiva.
Storbyvägen 7 | 786 71 | Dala-Järna
Telefon: +46 281 59 49 00
Epost: info@nicice.se