Överst pĂ„ sidan

Chokladdopp – Doppmassa med smak av choklad

Artikelnr. 78-800

Beskrivning

Med en rik och fyllig chokladsmak skapar denna doppmassa en hÀrligt krispig yta som förhöjer bÄde smaken och utseendet pÄ mjukglass, bakverk och andra godsaker. 
Levererad i praktiska 3 kg-burkar Àr chokladdoppen enkel att hantera och idealisk för professionellt bruk. VÀrm upp massan i en doppvÀrmare för att fÄ en smidig konsistens, doppa glassen eller bakverket, och lÄt den svalna för att skapa en perfekt stelnad chokladyta. 

SÄ hÀr gör du:
  1. TvÀtta alltid hÀnderna och anvÀnd en servett runt vÄfflan nÀr du serverar dina kunder.
  2. NÀr burken med doppmassa Àr kall sÄ Àr innehÄllet stelt. För att pÄskynda uppvÀrmningen sÄ rekommenderar vi att ni placerar den oöppnade burken i varmt vatten, 30 min, innan den placeras i doppvÀrmaren.
  3. Lyft av hela ramen med locket. Placera dÀrefter den öppnade burken i mitten av vÀrmarens botten. SÀtt tillbaka ramen med locket pÄ vÀrmaren. SÀtt i sladden och slÄ pÄ doppvÀrmaren. 
  4. StÀll termostadvredet i högst lÀget. LÄt doppmassan bli genomvarm. PÄ grund av temperatur pÄ glassen, rumstemperatur o.s.v., sÄ mÄste ni sjÀlva hitta den optimala instÀllningen pÄ just er doppvÀrmare. 
  5. LÀmplig temperatur pÄ doppmassan Àr mellan 40-50 grader. Om doppmassan skiljer sig, öka temperaturen till 55 grader och rör grundligt. SÀnk sedan temperaturen till önskade arbetstemperatur.
  6. Rör om i burken före varje glass som ska doppas, doppa glassen i 2-3 sekunder. OBS! Om det hamnar glass i produkten, ta bort detta omedelbart för att undvika att doppen stelnar.
HĂ€mta fullstĂ€ndig manual för doppvĂ€rmare och anvĂ€ndningsinstruktioner hĂ€r 👉 Manual för doppvĂ€rmare och doppmassa

Antal/förp 1 st Förp/krt 3 st

Chokladdopp – Doppmassa med smak av choklad

Artikelnr. 78-800
Med en rik och fyllig chokladsmak skapar denna doppmassa en hÀrligt krispig yta som förhöjer bÄde smaken och utseendet pÄ mjukglass, bakverk och andra godsaker. 
Levererad i praktiska 3 kg-burkar Àr chokladdoppen enkel att hantera och idealisk för professionellt bruk. VÀrm upp massan i en doppvÀrmare för att fÄ en smidig konsistens, doppa glassen eller bakverket, och lÄt den svalna för att skapa en perfekt stelnad chokladyta. 

SÄ hÀr gör du:
  1. TvÀtta alltid hÀnderna och anvÀnd en servett runt vÄfflan nÀr du serverar dina kunder.
  2. NÀr burken med doppmassa Àr kall sÄ Àr innehÄllet stelt. För att pÄskynda uppvÀrmningen sÄ rekommenderar vi att ni placerar den oöppnade burken i varmt vatten, 30 min, innan den placeras i doppvÀrmaren.
  3. Lyft av hela ramen med locket. Placera dÀrefter den öppnade burken i mitten av vÀrmarens botten. SÀtt tillbaka ramen med locket pÄ vÀrmaren. SÀtt i sladden och slÄ pÄ doppvÀrmaren. 
  4. StÀll termostadvredet i högst lÀget. LÄt doppmassan bli genomvarm. PÄ grund av temperatur pÄ glassen, rumstemperatur o.s.v., sÄ mÄste ni sjÀlva hitta den optimala instÀllningen pÄ just er doppvÀrmare. 
  5. LÀmplig temperatur pÄ doppmassan Àr mellan 40-50 grader. Om doppmassan skiljer sig, öka temperaturen till 55 grader och rör grundligt. SÀnk sedan temperaturen till önskade arbetstemperatur.
  6. Rör om i burken före varje glass som ska doppas, doppa glassen i 2-3 sekunder. OBS! Om det hamnar glass i produkten, ta bort detta omedelbart för att undvika att doppen stelnar.
HĂ€mta fullstĂ€ndig manual för doppvĂ€rmare och anvĂ€ndningsinstruktioner hĂ€r 👉 Manual för doppvĂ€rmare och doppmassa

Antal/förp 1 st Förp/krt 3 st