Chokladdopp â Doppmassa med smak av choklad
Artikelnr. 78-800
Beskrivning
Med en rik och fyllig chokladsmak skapar denna doppmassa en hĂ€rligt krispig yta som förhöjer bĂ„de smaken och utseendet pĂ„ mjukglass, bakverk och andra godsaker.Â
Levererad i praktiska 3 kg-burkar Ă€r chokladdoppen enkel att hantera och idealisk för professionellt bruk. VĂ€rm upp massan i en doppvĂ€rmare för att fĂ„ en smidig konsistens, doppa glassen eller bakverket, och lĂ„t den svalna för att skapa en perfekt stelnad chokladyta.Â
SÄ hÀr gör du:
Antal/förp 1 st Förp/krt 3 st
Levererad i praktiska 3 kg-burkar Ă€r chokladdoppen enkel att hantera och idealisk för professionellt bruk. VĂ€rm upp massan i en doppvĂ€rmare för att fĂ„ en smidig konsistens, doppa glassen eller bakverket, och lĂ„t den svalna för att skapa en perfekt stelnad chokladyta.Â
SÄ hÀr gör du:
- TvÀtta alltid hÀnderna och anvÀnd en servett runt vÄfflan nÀr du serverar dina kunder.
- NÀr burken med doppmassa Àr kall sÄ Àr innehÄllet stelt. För att pÄskynda uppvÀrmningen sÄ rekommenderar vi att ni placerar den oöppnade burken i varmt vatten, 30 min, innan den placeras i doppvÀrmaren.
- Lyft av hela ramen med locket. Placera dĂ€refter den öppnade burken i mitten av vĂ€rmarens botten. SĂ€tt tillbaka ramen med locket pĂ„ vĂ€rmaren. SĂ€tt i sladden och slĂ„ pĂ„ doppvĂ€rmaren.Â
- StĂ€ll termostadvredet i högst lĂ€get. LĂ„t doppmassan bli genomvarm. PĂ„ grund av temperatur pĂ„ glassen, rumstemperatur o.s.v., sĂ„ mĂ„ste ni sjĂ€lva hitta den optimala instĂ€llningen pĂ„ just er doppvĂ€rmare.Â
- LÀmplig temperatur pÄ doppmassan Àr mellan 40-50 grader. Om doppmassan skiljer sig, öka temperaturen till 55 grader och rör grundligt. SÀnk sedan temperaturen till önskade arbetstemperatur.
- Rör om i burken före varje glass som ska doppas, doppa glassen i 2-3 sekunder. OBS! Om det hamnar glass i produkten, ta bort detta omedelbart för att undvika att doppen stelnar.
Antal/förp 1 st Förp/krt 3 st
Chokladdopp â Doppmassa med smak av choklad
Artikelnr. 78-800
Med en rik och fyllig chokladsmak skapar denna doppmassa en hĂ€rligt krispig yta som förhöjer bĂ„de smaken och utseendet pĂ„ mjukglass, bakverk och andra godsaker.Â
Levererad i praktiska 3 kg-burkar Ă€r chokladdoppen enkel att hantera och idealisk för professionellt bruk. VĂ€rm upp massan i en doppvĂ€rmare för att fĂ„ en smidig konsistens, doppa glassen eller bakverket, och lĂ„t den svalna för att skapa en perfekt stelnad chokladyta.Â
SÄ hÀr gör du:
Antal/förp 1 st Förp/krt 3 st
Levererad i praktiska 3 kg-burkar Ă€r chokladdoppen enkel att hantera och idealisk för professionellt bruk. VĂ€rm upp massan i en doppvĂ€rmare för att fĂ„ en smidig konsistens, doppa glassen eller bakverket, och lĂ„t den svalna för att skapa en perfekt stelnad chokladyta.Â
SÄ hÀr gör du:
- TvÀtta alltid hÀnderna och anvÀnd en servett runt vÄfflan nÀr du serverar dina kunder.
- NÀr burken med doppmassa Àr kall sÄ Àr innehÄllet stelt. För att pÄskynda uppvÀrmningen sÄ rekommenderar vi att ni placerar den oöppnade burken i varmt vatten, 30 min, innan den placeras i doppvÀrmaren.
- Lyft av hela ramen med locket. Placera dĂ€refter den öppnade burken i mitten av vĂ€rmarens botten. SĂ€tt tillbaka ramen med locket pĂ„ vĂ€rmaren. SĂ€tt i sladden och slĂ„ pĂ„ doppvĂ€rmaren.Â
- StĂ€ll termostadvredet i högst lĂ€get. LĂ„t doppmassan bli genomvarm. PĂ„ grund av temperatur pĂ„ glassen, rumstemperatur o.s.v., sĂ„ mĂ„ste ni sjĂ€lva hitta den optimala instĂ€llningen pĂ„ just er doppvĂ€rmare.Â
- LÀmplig temperatur pÄ doppmassan Àr mellan 40-50 grader. Om doppmassan skiljer sig, öka temperaturen till 55 grader och rör grundligt. SÀnk sedan temperaturen till önskade arbetstemperatur.
- Rör om i burken före varje glass som ska doppas, doppa glassen i 2-3 sekunder. OBS! Om det hamnar glass i produkten, ta bort detta omedelbart för att undvika att doppen stelnar.
Antal/förp 1 st Förp/krt 3 st



StorbyvÀgen 7 | 786 71 | Dala-JÀrna
Telefon: +46 281 59 49 00
Epost: info@nicice.se Â