Chocolate sticks
Ingredienser
- Nic Victoriabägare
- Nic hard Chocolatetopping
- Mjukglass
- Färsk frukt
- Parasoll
Gör så här
1. Fyll siliconformar med mjukglass och låt stelna över natten i frysen.2. Lägg färsk frukt i botten på bägaren. Doppa den stelnade glassen i Hard chocolate topping och låt den stelna. Lägg i den tillsammans med vald frukt i bägaren.
3. Dekorera med ett parasoll.
Chocolate sticks
Ingredienser
- Nic Victoriabägare
- Nic hard Chocolatetopping
- Mjukglass
- Färsk frukt
- Parasoll
Gör så här
1. Fyll siliconformar med mjukglass och låt stelna över natten i frysen.2. Lägg färsk frukt i botten på bägaren. Doppa den stelnade glassen i Hard chocolate topping och låt den stelna. Lägg i den tillsammans med vald frukt i bägaren.
3. Dekorera med ett parasoll.
Storbyvägen 7 | 786 71 | Dala-Järna
Telefon: +46 281 59 49 00
Epost: info@nicice.se