Cherry dessert
Ingredienser
- Banasplitfat
- 3-4 Kulor skopglass
- Nic Körsbärstopping
- Nic Hard Chocolate
- Grädde
- Färska bär
Gör så här
1. Lägg upp valfria kulor och grädde på fatet.2. Ringla över körsbärstoppingen.
3. Ringla Hard Chocolate på ett bakplåtspapper och ställ i frysen. När det har stelnat tar du loss det och lägger på glassen.
4. Avsluta uppläggningen med färska bär.
Cherry dessert
Ingredienser
- Banasplitfat
- 3-4 Kulor skopglass
- Nic Körsbärstopping
- Nic Hard Chocolate
- Grädde
- Färska bär
Gör så här
1. Lägg upp valfria kulor och grädde på fatet.2. Ringla över körsbärstoppingen.
3. Ringla Hard Chocolate på ett bakplåtspapper och ställ i frysen. När det har stelnat tar du loss det och lägger på glassen.
4. Avsluta uppläggningen med färska bär.
Storbyvägen 7 | 786 71 | Dala-Järna
Telefon: +46 281 59 49 00
Epost: info@nicice.se