
BANANA SPLIT
Ingredienser:- 1 Banan
- 3 Kulor Skopvaniljglass
- Vispad Grädde
- Nic Nötkrokant
- Nic chokladtopping
- Nic Mini Maränger
- 2 Nic Kexrullar
- 3 Körsbär, färska eller cocktailbär
- 1 Kvist citronmeliss
- Pappersparasoll
Gör så här
1. Vispa grädden enkelt med Nics gräddsifon. Skala bananen och skiva den. Fyll Banana Split-skålens botten med bananskivorna.2. Lägg vaniljglassen ovanpå bananen, därefter den vispade grädden.
3. Strössla med krokant, stoppa i kexrullarna lite snyggt på ena sidan och ringla chokladtopping över anrättningen. Avsluta med en liten kvist citronmeliss, körsbär och ett pappersparasoll.
Här hittar du produkter till receptet:
CHOKLAD, topping, 0,9L
Artikelnummer
75-825
GRÄDDSIFON, Kisag, 0,5L
Artikelnummer
28-645
KEXRULLE, 280st
Artikelnummer
23-827
MINIMARÄNGER, 300g, burk
Artikelnummer
76-888
NÖTKROKANT, 1kg
Artikelnummer
76-878
PAPPERSPARASOLLER, 144st
Artikelnummer
24-256
PATRONER TILL GRÄDDSIFON, Kisag, 50st
Artikelnummer
28-648
Storbyvägen 7 | 786 71 | Dala-Järna
Telefon: +46 281 59 49 00
Epost: info@nicice.se