BANANA SPLIT

Ingredienser:
  • 1 Banan
  • 3 Kulor Skopvaniljglass
  • Vispad Grädde
  • Nic Nötkrokant
  • Nic chokladtopping
  • Nic Mini Maränger
  • 2 Nic Kexrullar
  • 3 Körsbär, färska eller cocktailbär
  • 1  Kvist citronmeliss
  • Pappersparasoll
Antal portioner: 1


Gör så här

1. Vispa grädden enkelt med Nics gräddsifon. Skala bananen och skiva den. Fyll Banana Split-skålens botten med bananskivorna.
2. Lägg vaniljglassen ovanpå bananen, därefter den vispade grädden.
3. Strössla med krokant, stoppa i kexrullarna lite snyggt på ena sidan och ringla chokladtopping över anrättningen. Avsluta med en liten kvist citronmeliss, körsbär och ett pappersparasoll.
Här hittar du produkter till receptet:
CHOKLAD, topping, 0,9L
Artikelnummer 75-825
GRÄDDSIFON, Kisag, 0,5L
Artikelnummer 28-645
KEXRULLE, 280st
Artikelnummer 23-827
MINIMARÄNGER, 300g, burk
Artikelnummer 76-888
NÖTKROKANT, 1kg
Artikelnummer 76-878
PAPPERSPARASOLLER, 144st
Artikelnummer 24-256
Laddar
Laddar