Menu
Här är du: / /

Så här gör du

Så här gör du gelato - 5 enkla steg!

  1. Du börjar med att tillverka en bas. Det finns en varm och en kall processvariant – den varma ska pastöriseras.
  2. Sedan smaksätter du basen med en pasta – här finns många smaker att välja på.
  3. Basen hälls därefter i en glassfrysare/maskin och när glassen sedan är färdig töms den ur i ett glasstråg.
  4. Nu är det dags att dekorera din gelato! Använd Variegati/topping, nötter, frukt och bär. Komihåg att ju mer      inbjudande glassdisk, desto mer försäljning!
  5. I det sista momentet ska glassen frysas ytterligare för att stabilisera råvarorna. Nu är gelaton färdig att servera!
Gelato
Kontakta oss

Nimatopaal AB
Storbyvägen 7
SE-78051 Dala-Järna
+46 281 59 49 00
info@nimatopaal.se
cus.jpg

Nimatopaal AB © 2019
Design by Nimatopaal AB
Managed by Cavagent CMS