Menu

Återförsäljare & partners

Sök bland våra återförsäljare och samarbetspartners

Vi vill nå ut med våra glasstillbehör till hela landet. Till varje glassbar. Stor som liten. Mitt i storstan eller på landsbygden.

För att kunna göra det använder vi oss av återförsäljare. Vi har avtal med de största aktörerna på marknaden. Det gör att du som har en glassbar eller restaurang ofta kan beställa våra produkter samtidigt med glassen och andra livsmedel. Det är för oss en enorm styrka.

Inom den egna organisationen finns en hel del kunskap om
ingredienser till exempelvis glass och bageri. Candeco Confektyr, C:et i Nic, är experten på strössel. Idun Industri, vårt moderbolag, har en lång historia som producent av topping, bland annat. Frima Vafler besitter en enorm kunskap i produktion och sourcing av våfflor.

Där vi inte har egen produktion tar vi in externa producenter och samarbetspartners som passerar vårt kvalitetsmässiga nålsöga. Samtidigt ser vi till att deras kompetens tillför ett mervärde till konceptet Nic – allt för din glass.

  • Vi visar på denna sida en karta över våra återförsäljare. Klicka på en markör för att se länkar till deras hemsidor, telefonnummer och övriga kontaktuppgifter som gör att ni lätt k...
  • Vi visar här våra samarbetspartners. Klicka på vår partners namn för mer information.
Kontakta oss

Nimatopaal AB
Storbyvägen 7
SE-78051 Dala-Järna
+46 281 59 49 00
info@nimatopaal.se
cus.jpg

Nimatopaal AB © 2019
Design by Nimatopaal AB
Managed by Cavagent CMS